Maak van elk event een feestje voor kinderen!

Organiseert u een event voor ouders én kinderen? My Party Planner verzorgt professionele nanny's voor alle feestelijke gelegenheden van uw bedrijf, hotel of restaurant. 

Laat uw gasten zorgeloos genieten

Laat ouders zorgeloos genieten, terwijl onze event nanny's de kinderen vermaken met de leukste activiteiten! Want het laatste wat u wilt zijn rondrennende kinderen die al uw andere gasten storen. En dat is een geruststelling, ook voor uw personeel. Zij kunnen ongestoord hun werk doen en de top service verlenen waar uw bedrijf om bekend staat.

Wat doet een event nanny?

Onze event nanny's vermaken kinderen met de leukste activiteiten tijdens evenementen bij uw bedrijf, hotel of restaurant. Dit is ideaal tijdens de drukke feestdagen, een bedrijfsevenement of een speciale gelegenheid. 


De activiteiten worden aangepast aan uw wensen en de leeftijd van de kinderen. We decoreren een lange kidstafel in de stijl van het thema en brengen alle benodigde materialen met ons mee. Of we creëren een compleet gestylde kinderhoek. De kinderen zullen zich geen seconde vervelen! 


Wist u trouwens dat onze nanny's over een kinder-EHBO beschikken? Uw gasten kunnen dus met een gerust hart genieten!

Tarieven

Elk bedrijf is uniek en wij vinden het belangrijk dat onze diensten zo goed mogelijk aansluiten op uw wensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We denken graag met u mee!