Baby shower thema's

Nog even en de baby wordt geboren! Laat ons een unieke baby shower plannen voor de mommy-to-be en geniet van het moment. Het enige wat je hoeft te doen is een thema kiezen. Hieronder zijn een paar voorbeelden, maar elk thema is mogelijk. De decoratie, luxe sweet table en hippe spelletjes verzorgen wij! Het kan zo groot of intiem als de mama wenst. Liever een kraamfeest wanneer de baby geboren is? Alles is mogelijk!

 

Royal high tea

Wil de toekomstige mama liever een intieme baby shower? Kies voor een high-tea en laat haar genieten van heerlijke snacks, drankjes en girl talk. Een romantisch thema past hier het best bij, maar elk thema is mogelijk!

Hoera, een meisje!

Kan de mommy-to-be niet wachten om haar prinsesje op de wereld te brengen? Verras haar met een 'girly' baby shower! Denk aan tulerokjes, kroontjes en 'all things pretty'. Zoeter dan dit wordt het niet!

Hoera, een jongen!

Nog even en de stoere bink wordt geboren. Je kunt kiezen voor een blauw thema, maar wat dacht je van een stoer safari, circus of cowboy thema ? Natuurlijk wordt het thema tot in de puntjes uitgewerkt!


Gender reveal

Wordt het een jongen of je meisje? Denk aan roze en blauwe hapjes en drankjes en natuurlijk een taart met roze of blauw aan de binnenkant. Laat je dierbaren niet langer in spanning en onthul het geslacht!

Je t'aime Paris

Is de mommy-to-be een echte fashionista? Dan is dit het perfecte thema voor haar! Denk aan fashionable decoratie en een gespersonaliseerde sweet table (macarons!)  alsof je in Parijs bent. From Paris with love!

Glitter & Glamour

Maak van de baby shower een stijlvolle gelegenheid en vier het als de celebs! Denk aan glimmend goud of schitterend zilver. Alles in stijl van het thema, dus aan glamour geen tekort tijdens dit (avond)feestje!