Wat anderen over ons zeggen ♥

Zaalfeest 

My Party Planner is zeer creatief, georganiseerd en de eigenares is zeer empathisch. Het was een enorme geruststelling om ons (kinder)feestje volledig en met volle vertrouwen uit te kunnen besteden aan My Party Planner.

- Steven


Shimmer & Shine kinderfeestje

My Party Planner heeft het verjaardagsfeestje van m'n dochter georganiseerd. Samen met haar vriendjes en vriendinnetjes heeft ze de tijd van haar leven gehad. Het enige wat ik hoefde te doen is aangeven welk themafeest ze wilde. My Party Planner heeft het vanaf dat moment overgenomen en alles tot op de puntjes op de I georganiseerd. Ik ben erg tevreden over My Party Planner. Fijn om als ouder alles uit handen te kunnen geven en van je kind te kunnen genieten. Tot volgend jaar My Party Planner!

- Wenona


Frozen sweet table

Super bedankt Fabienne voor de Frozen style voor mijn prinsesjes. Mijn meiden vonden het geweldig wat je voor hun had gedaan en ik ook natuurlijk!

- Danjela

Baby shower 

Super leuke babyshower gehad. Fabienne is een leuke spontane dame die weet van aanpakken en is super creatief!

- Anoushka


Surprise baby shower

Dank je wel voor het regelen van mijn surprise babyshower. Was super mooi gedaan.

- Ivi


Kinderfeestje

Een hele goede en professionele Party Planner.

U krijgt waar voor uw geld, zeer zeker aan te raden!!

- Lyndsay


Tafeldecoratie Babymomtalk event

Fabienne heeft de tafeldecoratie verzorgd voor het event van Babymomtalk. Ik ben via mijn vriendenkring bij haar terecht gekomen. En ik heb er geen spijt van. De communicatie verliep goed, ze dacht mee en begreep precies wat ik wilde. Ze heeft me zelfs geholpen met de quiz. Ik boek My Party Planner volgende keer zeker weer!

- Hellen 

Kinderfeestje

Fijne communicatie. Reageert snel. Heeft leuke ideeën voor (kinder)feestjes. Heeft de zaal fantastisch versierd met mooie decoratie. Ik ben erg tevreden over My Party Planner!

- Franscisca


FC Barcelona sweet table

Mijn zoon werd 9 en is fan van FC Barcelona. De sweet table van My Party Planner had lekkere zoete hapjes. De details van de decoratie maakten het thema helemaal af. Vooral het voetbaldoel, de voetbalschoenkoekjes en de ballonboog.

- Marjory


Prinsessenbezoek Elsa

Elsa kwam op bezoek en ze was super aardig en leuk!! Liedjes gezongen samen en Elsa is ook wezen kijken in de kamer van me dochtertje, want die wilde persé haar Elsa kamer laten zien aan Elsa :)

- Christy