Over My Party Planner

Geniet van je kind én het feestje!

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Fabienne en ik ben de oprichtster van My Party Planner. Ons motto: het leven is een feestje! En we houden niet van saai. Waar wij wel van houden? Kinderen en aanstaande moeders een geweldig feest bezorgen, zonder dat jij er ook maar iets voor hoeft te doen! Want we weten dat inspiratie opdoen en het organiseren veel tijd kost (lees: urenlang door Pinterest scrollen en je afvragen hoe je dit in hemelsnaam voor elkaar gaat krijgen). En op de dag zelf heb je vaak geen tijd om van het feestje te genieten, omdat je alleen maar aan het rondrennen bent. Dat is toch zonde? Daarom maken we het je makkelijk: wij organiseren het feest zodat jij kunt genieten!

 

 

We plannen de party van A-Z, dus alles word je uit handen genomen. En we hebben héél veel leuke ideeën om het feest compleet te maken. Of het nu gaat om een kinderfeestje, baby shower of bruiloft nannies voor kinderen tijdens je bruiloft. Heb je hulp nodig bij het versieren van de feestlocatie? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Professionaliteit, top service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Met My Party Planner geniet jij van een onvergetelijk feestje zonder de organisatiestress!

 

Dan nog een beetje over mezelf. Ik ben een enthousiaste party girl met oog voor detail en neem graag dat stapje extra om van elk feestje een succes te maken. Aan creativiteit geen gebrek: als het niet te koop is creëer ik het gewoon zelf! Mijn professionele achtergrond ligt in de sociale wetenschap, maar plannen en organiseren is altijd al een grote passie van mij geweest. Van bruiloften en verjaardagen tot het organiseren van events met de VN, leden van de koninklijke familie en organisaties in het buitenland. Als kind maakte ik het mijn missie om van elke gelegenheid iets bijzonders te maken (en uiteraard nog steeds). Nu ik ouder ben, zijn dat toch wel de mooiste herinneringen. Mijn doel is om iedereen zulke mooie herinneringen mee te geven. One party at a time!  

 

Mocht je vragen hebben of ben je enthousiast geworden, stuur gerust een berichtje!

 

Veel liefs, Fabienne