Over My Party Planner

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Fabienne en ik ben de oprichtster van My Party Planner. Ons motto: het leven is een feestje! En we houden niet van saai. Waar wij wel van houden? 

 

Kinderen een feestelijke dag bezorgen terwijl de volwassenen zorgeloos genieten! Vaak wordt er bij bruiloften en events als laatst (of soms helemaal niet) aan de kinderen gedacht. Maar hoe leuk is het als ze net zo een geweldige dag hebben als alle andere gasten? Daar zorgen wij voor. Je hoeft echt helemaal niets te doen!

 

Al onze nanny's hebben ervaring met kinderen en beschikken over een Kinder-EHBO. Ook zitten ze vol creatieve ideeën om de allerleukste activiteiten te doen met de kinderen. Ze zijn geduldig, zorgzaam en geven de kinderen alle aandacht. Professionaliteit en top service met een personal touch staat bij ons hoog in het vaandel. 

 

Dan nog een beetje over mezelf. Ik ben een enthousiaste party planner met oog voor detail. Als kind maakte ik het mijn missie om van elke gelegenheid iets bijzonders te maken. Dat is altijd zo gebleven. Ik help graag om hetzelfde voor jou en je gasten te doen!

 

Mocht je vragen hebben, stuur gerust een berichtje!

 

Veel liefs, 

Fabienne