Op zoek naar een leuk thema voor het kinderfeestje?

We hebben alvast een paar leuke thema's voor je verzameld om je wat inspiratie te geven. En het thema komt echt overal in het feestje terug. We zorgen voor bijpassende decoratie, leuke activiteiten en natuurlijk de taart. Zodat je als ouder van je kind én het feestje kunt genieten!  Van een knus kinderfeest tot een groot zaalfeest voor je baby's eerste verjaardag,  My Party Planner maakt er altijd een onvergetelijk feestje van! 

IJsjes party

Wie houdt er nou niet van ijsjes? Verander je feestje in een ijssalon met leuke versiering, een sweet table met een mooie taart en natuurlijk ijsjes! 

Unicorn party

Dit magische feestje is voor echte eenhoorn fans! Jullie gaan zelf een eenhoorn diadeem maken. En daarna smullen jullie van zelfversierde eenhoorn cup cakes. Yummie!

Prinsessen party

Geniet van een lekkere high-tea met prinsessenjurkjes voor al je vriendinnetjes! Doe samen leuke prinsessenspelletjes en  versier je eigen kroontje. Dat wordt gaaf!


Shopkins party

Ben jij helemaal dol op Shopkins? Een overvloed aan vrolijke kleurtjes, leuke Shopkins spelletjes en een sweet table vol lekkere chocolaatjes en fruit maken dit feestje helemaal compleet!

Superhelden!

Als superheld moet je altijd paraat staan om de vijand tegen te houden! Houd je superkrachten op peil met een speciale superhelden-training. Een superhelden kostuum kan natuurlijk niet ontbreken!

Aaarrgh! Piraten!

Aaarrgh, de piraten komen eraan! Doe spannende opdrachten om de gestolen schatkist met gouden muntstukken terug te roven. Een échte piraat laat jullie zien hoe het moet. Verover samen de wereld! 


My Cake Shop

Welkom in je eigen taartenwinkel! Een echte patissier maakt voor jullie allemaal een mini-taartje. Natuurlijk versieren jij en je vriendinnen de taartjes op hun allermooist met glitters en smaakjes! 

Pokémon party

Word jij de beste Pokémon trainer die er is? Ga op zoek naar verschillende Pokémon figuren en voer opdrachten uit! Doe de quiz en laat zien hoeveel jij weet. Na de training ontvang je een écht Pokémon diploma!

Spa party

Word samen met je vriendinnen volledig in de watten gelegd! Neem een masker, een voetenbadje, laat je nagels lakken en relax. Daarna versier je  je eigen slippers en maak je jouw eigen gezichtsmasker.


Drive-in party

Hou je van auto's, popcorn en films kijken? Dan is deze Drive-in party perfect voor jou! Versier je eigen 'drive-in' auto en kijk  samen jouw favoriete film!

Circus party

Circus parties zijn terug van weggeweest! Met de leukste ballonfiguren, te gekke goocheltrucs, popcorn en lekker veel suikerspin!  Wie is er klaar voor een feestje?

Shimmer & Shine

Overal glitter! Word samen met je vriendinnetjes opgemaakt met glitter oogschaduw en versier jouw sieradendoosje. En dat allemaal met een shiny taart!