Veelgestelde vragen

 

Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op!

 

1. Waarom een nanny?

Een nanny van My Party Planner is professioneel, heeft ruime ervaring met kinderen en beschikt over een Kinder-EHBO certificaat. Ze vermaakt kinderen met leuke activiteiten, zodat ouders onbezorgd kunnen genieten.

 

2. Wat doet een bruiloft nanny?

Een bruiloft nanny vermaakt kinderen op bruiloften met leuke activiteiten, zodat zij het net zo leuk hebben als de volwassenen. Wij zorgen dat het bruidspaar, de ouders én de kinderen op hun eigen manier van de bruiloft genieten.

 

3. Wat is een event nanny?

Een event nanny vermaakt kinderen op  (zakelijke) evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfeest, een event in een hotel of restaurant. Zo bezorg je jouw grote en kleine gasten een fantastische dag!

 

4. Wanneer heb ik écht een nanny nodig?

Als je een  bruiloft of evenement hebt waar kinderen bij aanwezig zijn die zichzelf niet kunnen vermaken. Kinderen kunnen zich maar kort concentreren. Dat is al snel te merken aan hun gedrag: ze worden hangerig of gaan huilen. Hoe fijn is het voor de kids, hun ouders én jezelf als je weet dat er iemand is die hen alle aandacht geeft? Zo hebben de kinderen het leuk en alle andere gasten ook!

 

5. Zijn de nanny's ervaren?

Ja, onze nanny's zijn ervaren en beschikken over kinder-Ehbo. Ook worden de dames gescreend voordat zij voor My Party Planner kunnen werken.

 

6. Ik heb al een oppas geregeld. Kan ik ook alleen gebruik maken van jullie spelletjes en activiteiten?

Nee, we leveren alleen complete diensten. We nemen alle materialen zelf mee en je kunt dit zelfs uitbreiden met extra kinderentertainment. We hechten veel waarde aan 'het complete plaatje' zodat je écht onbezorgd kunt genieten. Daarom regelen we alles voor je, van A tot Z. 

 

7. Vanaf hoeveel kinderen is het mogelijk om nanny's te boeken?

Voor avond nanny's geldt geen minimum (al vanaf 1 kind en één nanny). De overige pakketten zijn gebaseerd op 10 kinderen of meer. Uiteraard kan het pakket ook aangepast worden als er minder kinderen zijn. We komen altijd met twee nanny's voor minimaal twee uur. Er is geen limiet. Aan de hand van het aantal kinderen behouden wij het recht om te bepalen hoeveel nanny's er nodig zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee!

 

8. Hoelang van tevoren moet er geboekt worden?

Onze voorkeur gaat uit naar minimaal 4 tot 6 weken van tevoren, maar we kijken graag wat we voor je kunnen doen als je ons last-minute wilt boeken.