Download 3 gratis uitnodigingen voor kinderfeestjes

Wanneer je kinderen krijgt worden verjaardagen weer volop gevierd (behalve die van jezelf misschien)! En daarbij is de uitnodiging bijna net zo belangrijk als het feestje. Zelfs als je de uitnodiging doorstuurt via Whatsapp of email.

 

Maar weet je nog hoe het voelde om zelf uitnodigingen uit te delen aan je vriendjes en vriendinnetjes? Of wanneer er een uitnodiging voor je in de brievenbus lag? Geef je kleine datzelfde gevoel en laat ze hun eigen uitnodigingen schrijven! Een papieren uitnodiging is trouwens een handige reminder voor ouders - je plakt het namelijk gemakkelijk op de koelkast.

 

Gratis thema uitnodigingen voor elk feestje!

Ga aan de slag met deze leuke uitnodigingen die we hebben gemaakt. En omdat kinderfeestjes vaak al wat kosten, zijn de uitnodigingen helemaal gratis! En je hoeft niet te kiezen: je krijgt ze alle drie! Dus mocht je nog geen thema hebben, dan is de zoektocht bij deze voorbij ;) Toch niet wat je zoekt? Voor €7,95 heb je een uitnodiging die perfect bij het kinderfeestje past.

 

Hoe werkt het?

Klik op de blauwe link hieronder en laat je e-mailadres achter. Binnen enkele minuten ontvang je de 3 gratis uitnodigingen in je mailbox. En het leuke is: je kind kan er zelf mee aan de slag. Ga je voor simpel of speciaal? Gebruik bijvoorbeeld glitterlijm voor de eenhoorn of een felle kleur stift om mee te schrijven. De kaartjes kun je op normaal of dik A4-papier printen.