Zo organiseer je een kidsvrije ceremonie (zonder schuldgevoel)

Kinderen op je bruiloft. Het blijft een dilemma voor de meeste bruidsparen. Er is absoluut geen reden om je schuldig te voelen als je geen kinderen uitnodigt. Het is tenslotte jullie dag! Wil je de kinderen toch uitnodigen, maar wel genieten van kidsvrije momenten? Dat kan op deze 6 manieren.

1. Als er veel kinderen op de bruiloft zijn, boek dan een bruiloft nanny of entertainer die de kinderen vermaakt met leuke activiteiten tijdens de ceremonie, receptie of tijdens het diner.


2. Sommige trouwlocaties hebben een speciale ruimte waar kinderen helemaal hun gang kunnen gaan. Zorg voor leuke films, genoeg spelletjes en vraag een medewerker (of een ouder neefje of nichtje) om een oogje in het zeil te houden.

 

 

 3. Creëer een kinderhoek met een knutseltafel, verkleedkleding en speelgoed voor alle leeftijden. Een piñata vol snoep en leuke frutsels zorgt ook voor eindeloos speelplezier. Die kun je makkelijk bestellen bij Pinata's Creations.

 

4. Zijn er maar weinig kinderen op de bruiloft en heb je geen budget voor een bruiloft nanny? Breng de ouders in contact met elkaar zodat ze zelf een oppas kunnen inhuren. Dat is een geruststelling voor de ouders en de kinderen krijgen alle aandacht. 

 

5. Geef een bedtijd aan op de uitnodiging. Dat is een stijlvolle manier om aan te geven dat de tijd voor de kinderen er dan op zit en de volwassenen volop gaan genieten. Ook dan kun je een bruiloft nanny inhuren die op de kinderen let tijdens het feest.

 

6. Zorg voor leuke bruiloft boxen met voldoende spelletjes en activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan kleurplaten, bellenblaas en een foto-opdracht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0