Powermom Brunch: een verwenmoment voor moeders

Op zondag 8 oktober vond de eerste editie van de Powermom Brunch plaats bij Zappaz in Amsterdam. Een middag waar moeders onder elkaar kunnen genieten van een momentje voor zichzelf. De Powermom Brunch brengt moeders samen en geeft ze het verwenmoment dat ze verdienen! Want laten we eerlijk zijn: het moederschap is mooi, maar soms heb je gewoon een break nodig.

 

Welcome to paradise

Bij binnenkomst werd elke moeder verwelkomd met een heerlijk natuurlijk drankje van LemonAid en een lotnummer voor de Mommy Bingo. Kimberly Muller Photography stond klaar om een mooie covershoot te schieten bij de customized backdrop, gemaakt door Verjaardagshop Online. Hierna volgden al snel reacties als ‘omg, wat is het hier mooi!’ en ‘wat een geweldig uitzicht!’ Want zo’n mooie locatie als Zappaz heeft bijna geen introductie nodig. De kleurrijke inrichting met gouden accenten laat je denken dat je in Marrakech bent beland. Does it get any better than this? Yes, it does! De zaal is lekker vol en organisatoren Hellen & Fabienne heten alle powermoms van harte welkom. 

 

"Als moeder is je kind het allerbelangrijkst, maar jij bent óók belangrijk!” 

Hebben we het over powermoms, dan hebben we het zeker over Samantha Cherisha a.k.a. Sjanel. Bekend van haar hilarische online sketches, bizarre uitdagingen op BNN (springt uit een vliegtuig alsof het niks is), Koffietijd en sinds kort ook van de Powermommy video’s over haar ervaringen als moeder. Ze neemt ons mee in haar verhaal als durfal die nergens voor terugdeinsde naar een (soms wat over) bezorgde moeder wanneer het op haar dochter aankomt. Want wanneer je moeder wordt verandert je hele lichaam. Je oermoedergevoel, trots en de drang om alles perfect te doen zijn sterker dan je denkt. Niet durven vertellen hoe zwaar het soms is. Doen alsof je geen break nodig hebt. Vooral als moeders om je heen het laten lijken alsof opvoeden een eitje is. Newsflash: de perfecte moeder bestaat niet! 

Samantha benadrukt dat het tijd wordt om eerlijk tegen elkaar te zijn. Eerlijk naar (toekomstige) moeders over wat hen te wachten staat en dat het okay is dat je het soms even niet meer weet. En laat je vooral niet weerhouden om te doen waar jij gelukkig van wordt. “Als moeder is je kind het allerbelangrijkst, maar jij bent óók belangrijk!” Je kunt een geweldige moeder zijn én een carrière hebben. Daar hoef je je niet schuldig over te voelen. Je staat er niet alleen voor en dat is waar de Powermom Brunch om draait. Na vragen van andere powermoms uit het publiek en een daverend applaus, is het tijd voor food. 

Food + beauty + prijzen = blije moeders!

De heerlijke lunch met tomaten-pesto soep, luxe broodjes en heerlijke tapenades is verzorgd door Addy’s Cooking. Er werden letterlijk vingers afgelikt (you know who you are!). De powermoms kregen een beauty touch-up en make-up tips van de MUA’s Tabitha van Tabeathat, Nancy van NLBeautySalon, Latoya van Little Geisha en Evy. Alle moeders zijn prachtig opgemaakt. De perfecte reden om een leuke foto te maken voor de photobooth van Propfun

Bij de Powermom Brunch gaat niemand met lege handen naar huis!

Er is tijdens de Mommy Bingo dan ook van alles gewonnen: 

  • Haaraccessoires van Zenner
  • Verwenpakketten van Kneipp
  • Een tapasproeverij en cocktails bij Zappaz
  • Verrassingspakketten én waardebonnen van TailorMaids
  • Een pakket van BioBebo
  • Speelgoed van V-Tech 
  • Massagebonnen van ‘t Massagehuys
  • Twee satijnen kussenslopen van Beauty Pillow en nog zó veel meer.

Na afloop kreeg elke powermom een goedgevulde goodiebag ter waarde van €150 en een goodie bag voor de kleintjes van BioBebo.  

Zien we je volgende keer?

De Powermom Brunch vindt twee keer per jaar plaats. De volgende editie is in de lente van 2018. Hellen van Babymomtalk en Fabienne van My Party Planner organiseren de Powermom Brunch vanuit het idee dat moeders een moment voor zichzelf verdienen. Volg de Powermom Club op Facebook en blijf op de hoogte van events en workshops. Ons doel is om moeders samen te brengen zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Want naast moeder ben je ook gewoon jezelf!

 

Ps: check de aftermovie hieronder!

 

Veel liefs,

Powermom Club

www.fb.me/powermomclubnl