Elk kind verdient een verjaardag!

Kleuren voor een goed doel

Wist je dat ruim 60.000 kinderen in Nederland hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is? Op hun mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeau, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek.  Hoe leuk is het als jouw kinderen hun leeftijdsgenootjes een verjaardagsfeestje kunnen geven? Met deze feestelijke inkleurenveloppen en uitnodigingen van Enveloppenland.nl kleuren zij zelf hun uitnodigingen in. Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Jarige Job. De kids zijn lekker creatief bezig en leren hoe belangrijk het is om anderen te helpen, de ontvanger krijgt een unieke uitnodiging en jij steunt Stichting Jarige Job

 

Stichting Jarige Job vindt dat elk kind een verjaardag verdient en werkt daarom samen met de Voedselbank. Van de gezinnen die daar geregistreerd staan, verspreid Stichting Jarige Job anonieme verjaardagsboxen onder ouders met kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Jarige Job geeft dus geen geld maar een verjaardagsbox ter waarde van € 35,-, met slingers, ballonnen, taartmix, traktaties, wat lekkers voor thuis en cadeautjes. Ruim voor de verjaardag van het kind krijgen de ouders de Jarige Job verjaardagsbox. Zij zorgen ervoor dat het huis is versierd, de taart gebakken is, cadeautjes zijn ingepakt en de traktatie voor op school klaar staat. De kinderen hebben geen idee van het bestaan van Jarige Job. Hierdoor wordt een verjaardag weer een echt gezinsfeest en wordt geen enkel kind buitengesloten! 

 

My Party Planner vindt het ook belangrijk dat élk kind zijn of haar verjaardag kan vieren, op wat voor manier dan ook. Daarom gaat My Party Planner in 2018 iets heel moois neerzetten voor Stichting Jarige Job. Zodat er nog meer verjaardagsboxen verspreid kunnen worden! We houden jullie op de hoogte ♥

Reactie schrijven

Commentaren: 0