Deze vrolijke en gezonde snacks zijn een feestje voor elk kind!

Yay, de warme zomerdagen zijn eindelijk aangebroken en daar horen natuurlijk lekkere zomer snacks bij. Naast veel water drinken is het ook belangrijk dat je kinderen gezond blijven eten. Tijdens de zomer heb je al snel de neiging om ter plekke iets lekkers te bestellen. Nergens voor nodig! Deze gezonde en cute snacks van 100 Layer Cake zijn makkelijk te maken en zien er ook nog eens super cute uit. Zo neem je babyvoeding gewoon mee in de vorm van een ijsje! #summergoals!

 

Boerenkool fruit ijsjes

Hoe schattig zijn deze ijsjes? And guess what: er zit boerenkool in! Ze zijn perfect voor je baby op een hete zomer dag. Je hoeft niet te zweten boven een bordje warme babyvoeding. Doe wat fruit en groente in de blender, vul de ijsvormpjes en invriezen maar!. Bovendien zijn de ijsjes makkelijk vast te houden. Wat er nog meer in zit? Banaan, ananas, Griekse yoghurt, een paar druppels limoen voor de frisheid en een beetje kokosmelk. De groene kleur maakt het extra verfrissend. Natuurlijk kun je zelf bepalen welke ingrediënten je weglaat. Ook lekker voor de iets oudere kinderen. No way dat ze ooit zullen denken dat hier boerenkool inzit ;) 

 

Party animal fruit snacks 

Zomers fruit smaakt nóg lekkerder wanneer het er vrolijk uitziet! Het enige wat je nodig hebt is hun favoriete fruit (bijvoorbeeld ananas, appel of meloen), uitstekers in leuke vormpjes (die je voor koekjes gebruikt) en rietjes in vrolijke kleuren.De kleurrijke bordjes maken het helemaal af!

Disco dip bananen ijsjes

Okay, de bananen zijn gedipt in chocolade want een lekker tussendoortje op z'n tijd kan geen kwaad! En ze zijn gezonder dan die welbekende roomijsjes met chocolade er omheen ;) Deze bananen zijn namelijk bevroren, dus ze worden niet snel zacht met dit warme weer. Je hebt alleen maar plastic lepels nodig in vrolijke kleurtjes, stukjes banaan en gesmolten chocolade. Oja, én de discodip. Want als je dan toch bezig bent...;)