De maand van My Party Planner in foto's (mei)

Shimmer & Shine kinderfeestje van Ayanna, 6 mei 2017

Een magisch kinderfeestje

Op 6 mei vierde Ayanna haar 6e verjaardag met als thema Shimmer & Shine. Ayanna's wens was een magisch kinderfeestje met haar beste vriendjes, vriendinnetjes en natuurlijk een mooie taart! Toen ze 's ochtends wakker werd was de hele woonkamer versierd met ballonnen en mooie Shimmer & Shine decoratie. Natuurlijk in turquoise, paars en fuchsia roze. Nadat de kids zelf hun eigen pizza hadden gemaakt was het tijd voor spelletjes! Alle kids werden geblinddoekt met een Shimmer & Shine masker om vervolgens de diamanten van de zusjes op de juiste plek te plakken. En iedereen heeft gewonnen! Na afloop was het tijd voor de taart en gingen alle kids naar huis met een leuke goodie bag vol Shimmer & Shine spulletjes.

Wat vonden moeder en dochter van het feestje?

"Wenona": als ouder is het fijn om de organisatie uit handen te geven. Door de alledaagse drukte had ik simpelweg geen tijd om mooi te versieren en activiteiten te bedenken. Er gaat toch veel meer werk in zitten dan je in eerste instantie denkt. Gelukkig kon ik dit overlaten aan My Party Planner." Ayanna: ik vond mijn feestje echt heel erg leuk. Het spelletje waarbij we de diamant op de poster moesten plakken was super grappig. Iedereen moest lachen omdat je niets kon zien! De taart was erg mooi en lekker en de versiering ook. Wanneer ben ik weer jarig, mam?"

 

Wil jij ook van je kind én het feestje genieten? Boek een kinderfeestje!Verrassingsbezoek van prinses Elsa voor de 3-jarige Gianna, 20 mei 2017

Prinses Elsa op bezoek

Gianna is 3 geworden en dit heeft ze samen met haar ouders, neefjes en nichtjes bij Monkeytown gevierd. Gianna is een groot fan van Frozen, dus haar ouders hoefden niet lang na te denken hoe ze haar konden verrassen. Toen Gianna net thuis was ging de deurbel...daar stond prinses Elsa! Gianna, haar zusje en Elsa hadden alle drie hun mooie blauwe jurk aan. Alle kinderen waren verrast en nadat Gianna besefte dat Elsa speciaal voor haar kwam, was het pas écht feest! Natuurlijk kreeg de jarige een mooi cadeau van prinses Elsa en speelden ze met knuffel Olaf. Ze zongen samen liedjes als Let It Go, For the First Time in Forever en dansten in een kring op Do you Wanna Build a Snowman. Na afloop mocht iedereen op de foto met prinses Elsa. 

Wat vonden moeder en dochter ervan?

Christy: "Bedankt voor het leuke bezoek! Gianna heeft het echt heel leuk gehad en Elsa was super aardig. Gianna zingt en danst elke dag op de liedjes van Frozen, dus dit was echt een verrassing voor haar. Erg leuk dat Elsa de tijd nam om de kamer van mijn dochter te bekijken. Ze wilde heel graag haar Elsa collectie laten zien."

 

Enthousiast geworden? Boek ook een Disney prinses of doe mee met onze winactie!Tafeldecoratie voor het babymomtalk event, 27 mei 2017

Op een mooie zomerse zaterdag heeft My Party Planner de tafeldecoratie verzorgd voor een heel leuk event! Op 27 mei vond namelijk het Babymomtalk event plaats in Rotterdam, ter ere van hun 1-jarig bestaan. Babymomtalk, opgericht door Hellen Tecle, is een online platform  voor en door moeders en heeft ruim 10.000 leden op Facebook. Ze kunnen er terecht met de meest uiteenlopende vragen over het moederschap en helpen, inspireren en motiveren elkaar. Tijdens het event werden deze fantastische leden in het zonnetje gezet! 

 

Het was een middag vol empowerment, inspiratie, nieuwe connecties en een relax-moment voor moeders, door moeders. Het programma begon met het thema ‘Empowerment’. Onder het genot van een lekkere lunch vertelden de gastsprekers over hun persoonlijke reis als moeder, inclusief alle ups en downs, en hoe zij andere vrouwen empoweren. De dames hebben beide een eigen business en vertelden hoe zij hun passie combineren met het moederschap. Daarna was het tijd voor verwennerij! Professionele visagistes hebben de moeders een nieuwe look gegeven, de dames kregen een schoudermassage, huidanalyses, de wenkbrauwen werden ter plekke getint en een professionele fotografe maakte unieke portretfoto's van de dames. Aan het eind gingen de moeders blij naar huis met een goedgevulde goodie bag! Ik kon het niet laten om me ook even snel op te laten maken ;) 

 

Wat vonden de dames van de decoratie?

Hellen: "De decoratie is prachtig, ik ben er echt zó blij mee! Ook de moeders waren onder de indruk. Een paar maanden geleden, tijdens het plannen van dit event, vroeg mijn zus ineens: heb je wel aan de decoratie gedacht? Nou, niet dus. Door verschillende personen in mijn vriendenkring werd Fabienne van My Party Planner aangeraden, dus ik besloot om met haar in zee te gaan. En ik heb er geen spijt van. De communicatie verliep goed, ze dacht met mij mee en ze begreep precies wat ik wilde. Ze heeft me zelfs geholpen met de quiz. Ik boek My Party Planner volgende keer zeker weer!"

 

Ben jij zelf moeder en kun je af en toe wel wat handige tips gebruiken? Word lid van de besloten groep van Babymomtalk!