De 6 leukste uitjes om je moeder mee te verrassen op Moederdag!

Er zijn miljoenen redenen waarom jouw moeder in het zonnetje gezet moet worden. En zo perfect als we onze moeder vinden, zo perfect moet het uitje ook zijn. Maar waar haal je de inspiratie vandaan? Nou, gewoon hier! Wij hebben 6 uitjes verzameld zodat jij de rest van het jaar niets meer fout kunt doen. We wensen je alvast heel veel plezier met je mams!

1. High-tea of High-wine

Dit is bijna niet meer weg te denken en op de meest leuke plekken te boeken. Zelf ben ik een fan van de high-tea bij The Penthouse in Den Haag (op de 42e verdieping!), maar ze doen ook aan High-wine (letterlijk). Club Vers in Den Haag voor de vegan-lovers en Bakker Suikerbuik in Delft als alleen een koninklijke high-tea á la Willem & Máxima goed genoeg is  voor Queen Mama. En Majesteit taart in Amsterdam heeft echt overheerlijke taartjes!

2. Ontbijt op bed

Ontbijt op bed: een kleine moeite maar een groots gebaar. Hoe heerlijk is het voor je moeder om op de zondag rustig te genieten van een ontbijtje. Nu zijn we niet allemaal keukenprinsessen, maar online kun je veel inspiratie opdoen. Of check de Instagram van Breakfast in Rotterdam voor de beste ontbijtplekjes!

3. Rondvaart met lunch of diner

Een rondvaart is heus niet alleen voor toeristen en tegenwoordig is de ene boot nog moderner dan de ander. Wil je in stijl en luxe varen op de Amsterdamse grachten? Puur Amsterdam heeft alle arrangementen voor je op een rijtje gezet. Van borrelen en een high-tea tot een 'floating dinner' waarbij je per boot maar liefst 3 verschillende restaurants aandoet. 

4. Uitwaaien op het strand

Lekker relaxed! Struin de boulevard van Scheveningen af of waai uit op het strand van Bloemendaal. Er is niet veel nodig om plezier te hebben met je mams! Daarna lekker een warme chocomel met slagroom of een uitgebreid diner aan het strand. Dat kan alleen een zondag zijn ;)

5. Naar de bioscoop

Als je moeder van films houdt, maak je haar ongetwijfeld blij met een bioscoopavondje bij Pathé. Van romantisch tot actie en thriller, er zit altijd iets tussen wat ze leuk vindt. En vergeet het Filmhuis niet voor de meest bijzondere films. Bij extreem vies weer kun je er altijd nog een Netflix en chill avondje van maken ;) Natuurlijk wel met de bijbehorende popcorn en lekkere snacks. 

6. Relaxen bij de wellness

Met de dagelijkse drukte kunnen jullie misschien wel een dagje wellness gebruiken. Neem de hele dag de tijd en klets lekker bij. Thermen Holiday (Schiedam), Zwaluwhoeve (Hierden) en de Veluwse Bron (Hierst) kan ik absoluut aanraden! Vergeet geen arrangement te boeken zodat jullie van alle gemakken (lees: voldoende eten) voorzien zijn.